SEB – Platinum Member Addvantage Programme 2019

5 September 2019
Suntem onorați de invitația primită chiar din partea Ambasadorului Marii Britanii, Dl. Andrew Noble, în parteneriat cu British Council la evenimentul Addvantage Partnership Programme din data de 4 septembrie 2019.  Participanții, profesori de engleză de la licee de renume din întreaga țară, s-au bucurat de recunoașterea meritelor lor în promovarea culturii britanice și a principiilor democratice și a statului de drept, fapt menționat în discursul D-lui. Ambasador Andrew Noble. Dumnealui apreciază afinitatea românilor pentru limba engleză, mai ales în contextul în care în anii ’80 România era o țară francofonă.
Colega noastră Dana Farcaș ne-a reprezentat la acest eveniment și a primit, în numele nostru, distincția Platinum Member Addvantage Programme 2019 acordată Școlii Europene București, distincție care confirmă calitatea excepțională a activității pe care o desfășurăm. Acest lucru ne motivează, o dată în plus, să păstrăm aceleași standardele înalte în SEB.
#updates

Junior Basketball Cup

Nov. 6Invitație la mișcare

Fii bun!

Oct. 25Campania umanitară SEB

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more