Școala primară / Cercuri

Vă invităm să consultați lista cercurilor care se vor desfășura în școala primară, în anul școlar 2022 – 2023. Activitățile unui curs vor însuma 45 de minute și se vor desfășura după încheierea programului obligatoriu. Pentru mai multe detalii puteți consulta Broșura „Cercuri – învățământ primar” din pagina Informații utile.

Cercuri de dezvoltare personală

Brainiac - Cls. Pregătitoare

Prof. Maria Badea
Ne propunem să lucrăm exerciții și jocuri cognitive care să îi ajute pe copii să se concentreze asupra unui lucru, fără ca ceva din jur să le distragă atenția și să le perturbe activitatea.

Jocul „De-a Joaca” - Cls. Pregătitoare - I

Inv. Stela Vizireanu
Jocul “De-a Joaca” este un lucru cât se poate de serios, pentru că vom învăţa să ne jucăm pur şi simplu. Activitatea se bazează pe organizarea unor jocuri sociale, constructive, fantastice sau de mişcare.

Phinnie Teammie, program de învățare prin cooperare - Cls. I

Prof. Laura Andrieș
Mi-a venit ideea să facem împreună o echipă de cercetători. Ce ziceți? Știți și voi cât sunteți de curioși, așa că, cercetând cum funcționează și cum se organizează lumea în care trăim, putem să ne mai completăm profilul cu niște aptitudini: capacitatea de raționament, concentrarea și focalizarea, participarea voluntară, stabilirea unui obiectiv, ascultarea activă, spiritul de cooperare, asumarea riscului, dar și a responsabilității. Hai! Aștept să lărgim echipa!

Învăţăm jucându-ne - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Marina Mihală
Cercul este un program de jocuri didactice la disciplinele comunicare în limba română, matematică şi dezvoltare personală, prin care voi antrena operaţiile gândirii elevilor, se va dezvolta spiritul de echipă, va fi asigurat un climat favorabil pentru o însuşire rapidă şi temeinică a cunoştinţelor.

Fascinantele bogății ale României – patrimoniu UNESCO - Cls. Pregătitoare - IV

Prof. Anca Hera
Patrimoniul României este moștenirea istorică primită de la multele generații care au trăit înaintea noastră pe aceste meleaguri. Toate aceste frumuseți renumite – culturale, cât și naturale – sunt ca niște comori vechi ce trebuie cunoscute, înțelese și iubite. Haideți să aflăm de ce este România unică!

Ghici ce vom sărbători azi! - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Iulia Panait
Punem sub lupă calendarul Zilelor Naționale și Internaționale și alegem cele mai interesante evenimente. Activitățile propuse le vor asigura copiilor o călătorie prin domenii diferite. Nu vom uita nici de evenimentele amuzante din timpului anului, cum ar fi Ziua Salutului, Ziua Dicționarului, Ziua Origami, Ziua Copiilor Inventatori sau Ziua Ochelarilor de soare, urmând să le celebrăm prin activități specifice.

Teme - Cls. II - IV

Profesori supraveghetori
În cadrul acestor ore, elevii îşi pot face o parte din temele de weekend, fiind supravegheaţi de un cadru didactic.

Cercuri de comunicare

Tărâmul poveștilor - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Cristina Durică
„Tărâmul poveștilor” este o incursiune în lumea minunată a istorisirilor de orice fel, într-o lectură interactivă care îi va ajuta pe copii să învețe adevărate lecții de viață, le va stimula imaginația și le va dezvolta abilitățile de comunicare.

Împărăția poveștilor - Cls. Pregătitoare - IV

Prof. Anca Hera
Veți asculta povești vechi de când lumea – pentru a pătrunde în gândirea curată a oamenilor de altădată, povești istorice – în care se cuibărește trecutul neamului tău, sau povești rumene, proaspăt ieșite din tipar – care să arate bucuriile de astăzi.

Lectura - Cls. I - IV

Prof. Daniela Vlădeanu
Lumea cărţilor este una minunată! Lectura este cea care deschide drumurile către celelalte discipline şi care formează oamenii din punct de vedere cultural, lingvistic şi emoţional.

Atelier de scriere creativă - Cum se scrie o poveste? - Cls. III - IV

Prof. Cristina Durică
Un atelier de încântat imaginația. Vom afla care sunt elementele unei povești, cum se construiește un personaj, un fir narativ sau un final atipic. Ne vom antrena creativitatea, vom face jocuri de cuvinte, vom transforma idei năstrușnice în povești memorabile.

Limba română - aprofundare și dezvoltare - Cls. II, III, IV

Prof. Alina Hrițcu, Prof. Dan Epure, Prof. Ileana Vâlvoi
Ne propunem să lucrăm exerciții diversificate de punctuație, de ortografie, de abordare a textelor literare, de vocabular, povestire, argumentare și exprimare a propriilor păreri în legătură cu tema textului.

Limba română - pregătire pentru concursuri - Cls. II, III, IV

Prof. Andreea Oprea, Prof. Anda Grigorescu, Prof, Alina Toma
Dacă eşti creativ, ai o imaginaţie bogată, iar exerciţiile reprezintă o provocare pentru tine, este timpul să vii la cercul de pregătire pentru concursurile de limba şi literatura română!

Cercuri de mișcare

Jocuri și activități sportive - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Ciprian Popescu
Cu ajutorul cercului „Jocuri și activități sportive”, elevii vor face mai mult sport, se vor dezvolta armonios, vor fi mult mai destinşi, se vor reface mai repede după efortul psihic de peste zi şi se vor distra mai mult.

BeFit - Cls. Pregătitoare - IV

Prof. Laura Andrieș
La BeFit îmi propun să utilizăm jocul, activitatea specifică vârstei, pentru a introduce exerciții funcționale care activează toate grupele musculare mari, care cresc starea de bine și care sporesc șansele ca viitorii adulți să practice activități fizice pentru a fi sănătoși.

Fotbal - Cls. Pregătitoare - I, II - IV

Prof. Ciprian Popescu
Se va munci din greu la antrenamente, iar cei mai buni şi mai serioşi vor reprezenta şcoala la concursuri. Ne vom şi distra. Haideţi să facem sport cu zâmbetul pe buze!

Handbal - Cls. II - IV

Prof. Ciprian Popescu
Handbalul dezvoltă spiritul de echipă, altruismul, dârzenia, hotărârea, ambiţia, perseverenţa şi fair-play-ul.

Cercuri de știinte exacte

Ce se întâmplă în natură? - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Roxana Ilie
Te aștept aici dacă vrei să afli de unde vine ploaia, cum s-au format munţii sau ce resurse ne oferă natura, cum le utilizează oamenii sau care este locul nostru în Univers.

Corpul uman pe înțelesul celor mici - Cls. Pregătitoare - I

Inv. Anda Grigorescu
Aici, nu numai că vom descoperi o parte dintre misterele pe care le ascunde corpul uman, această “mașinărie” uimitoare, ci vom învăța și multe lucruri despre acordarea primului ajutor.

Tic Pitic - Cls. Pregătitoare, I

Înv. Stela Vizireanu
La „TIC Pitic”, vom îmbina atracţia copiilor pentru noua tehnologie cu pasiunea lor pentru jocurile interactive. Vor învăţa, în joacă, să utilizeze diverse programe simple şi vor putea să descopere şi alte caracteristici ale PC-ului.

Tic Junior - Cls. II - III

Inv. Stela Vizireanu
La „TIC Junior”, vom accesa jocuri diverse ce exersează atenţia, viteza de reacţie, memoria, gândirea, imaginaţia, inteligenţa vizuală şi chiar limbajul, bazându-ne pe pasiunea copiilor pentru jocurile interactive.

Master Tic - Cls. IV

Inv. Stela Vizireanu
În cadrul cercului vom realiza prezentări pe diverse teme studiate la ore, în special la ştiinţe, istorie şi geografie.

Evrika! - Cls. Pregătitoare - I, II - IV

Prof. Ioana Vasile
Aerodinamică, portanță, flotabilitate, imersiune, gravitaţie, inerție... sună pretenţios... chiar exagerat... Atunci să încercăm altfel: Vreau să zbor, La plimbare pe lac, De sus în jos sau invers. Parcă e altceva! E cercul Evrika!

Matematică – aprofundare şi dezvoltare - Cls. II, III, IV

Prof. Roxana Ilie, Prof. Daniela Vlădeanu, Prof. Alina Toma
Aprofundarea exerciţiilor şi a problemelor prin „antrenamente” suplimentare îi poate face pe elevi să abordeze matematica cu mai mult curaj, fără crispare, ajutându-i astfel să asimileze şi să consolideze numeroase noţiuni, să înlăture barierele care făceau din matematică o disciplină greu accesibilă.

Matematică - pregătire pentru concursuri - Cls. II, III

Prof. Roxana Ilie, Inv. Anda Grigorescu
Matematica e ca urcuşul pe munte: efortul e răsplătit de privelişti măreţe. Ascensiunile în matematică sunt frumoase dacă reuşeşti să savurezi bucuria confruntărilor.

Centrul SEB de EXCELENȚĂ în MATEMATICĂ - Cls. IV

Prof. Maria Catrava
Urmărim ca, în urma participării la activitățile din cadrul celor 2 ore pe săptămână ale acestui cerc, elevii să își crească interesul pentru studiul aprofundat al matematicii și să își îmbunătățească și abilitățile digitale.

Cercuri în limbă străină

Le français pour les petits - Cls. III - IV

Prof. Lavinia Pavel
Acest cerc are ca scop dezvăluirea unei lumi aparte, Franţa. Aşadar, temele propuse vor creiona universul francez/ francofon în ansamblul său, prin ludic.

Deutsch Interaktive - Cls. Pregătitoare - II

Prof. Ingrid Drăgan
La acest cerc se vor face jocuri didactice din cele mai diverse domenii potrivite vârstei, ce vor îmbogăți vocabularul, vor insufla copiilor plăcerea pentru limba germană, dar vor și spori creativitatea.

Deutsch für Kinder - Cls. III - IV

Prof. Ingrid Drăgan
Prin intermediul jocurilor, cântecelor, scurtelor vizionări, lecturarea unor texte, te vei familiariza cu limba, cultura şi civilizația germană, dar vei descoperi și lumea înconjurătoare, vei învăța să cooperezi, să-ți dezvolți creativitatea, să-ți exprimi sentimentele.

¡Espana en vivo - Cls. III - IV

Prof. Lavinia Pavel
Activitățile din cadrul cercului de limba spaniolă au ca obiectiv descoperirea lumii hispanice prin ludic. Temele propuse se succed de la simplu la complex, permiţând elevului să treacă la un alt nivel de cunoaștere.

Vocabulary Rock N’ Roll - Cls. I - II

Prof. Alexandra Popescu
Cercul se adresează micuților dornici să învețe limba engleză prin multă joacă și voie bună și implică un set de activități didactice interactive, precum board games, dice games, spelling games, ball games și nu numai.

Let’s Get Handy! - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Maria Badea
Vom realiza diverse obiecte din hârtie și din alte materiale naturale, fiind menit să dezvolte imaginația, să ajute la responsabilizare și determinare, prin terminarea unui lucru început, să dezvolte latura artistică și bucuria unui obiect făcut de tine.

Storytelling Club - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Bianca Stoica
Dacă vrei să te distrezi printr-o metodă unică, dinamică, bazată pe jocuri de rol, imagini, craft-uri, desene ale hărții unei povești, prin imitare, prin inovare și prin creativitate, daca vrei să îți dezvolți abilitatea de a citi, de a scrie și de a-ți crea propriile povești, atunci acest club este pentru tine.

English Conversation Club - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Lucreția Gabroveanu
Aici vom învăța să comunicăm cu mai multă ușurință cu profesorii, colegii, prietenii noștri în engleză, pe diferite teme prin jocuri, prezentări, role-playing și discuții. Va fi clubul micilor englezi!

Let’s Get Green! - Cls. II - IV

Prof. Bianca Stoica
Acest club este pentru copiii care iubesc natura și care, prin intermediul activităților distractive, creative, vor sa afle o mulțime de lucruri interesante despre ecologie și despre protecția mediului înconjurător.

English Speaking Club - Let’s speak and have fun! - Cls. II - IV

Prof. Bianca Stoica
Acest club este pentru tine dacă vrei să îți îmbunătățești abilitățile conversaționale, fluența și încrederea de sine, să îți organizezi și să îți exprimi ideile mai bine, să îți îmbunătățești cultura generală printr-o varietate de subiecte interesante, concursuri și povești.

Discover the World - Cls. III - IV

Prof. Alexandra Popescu
În cadrul acestor ore de cerc, copiii vor porni într-o călătorie virtuală în jurul lumii şi vor vizita diferite locuri, pentru a descoperi civilizaţia şi obiceiurile diverselor popoare.

Asian Culture in English! - Cls. II - IV

Prof. Lucreția Gabroveanu
Îți plac animeurile, personajele haioase și super eroii din poveștile japoneze? Atunci alătură-te cercului de cultură asiatică, unde vom descoperi o multime de lucruri interesante și distractive despre Asia, în special Japonia, China si Korea de Sud – limba, cultura, arta, muzica și jocuri cu totul speciale vor fi prezentate in limba engleză.

Cercuri de arte

Arts&Crafts - Cls. Pregătitoare - IV

Prof. Ana-Cristina Grigoroiu
La cercul de Arts& Crafts elevii îşi dezvoltă îndemânarea şi gustul estetic; această activitate dă frâu liber creaţiei şi fanteziei.

Pictura - Cls. Pregătitoare - IV

Prof. Ana-Cristina Grigoroiu
În cadrul acestui cerc, vom studia diferite tehnici de lucru şi diverse stiluri de pictură. Astfel, prin lucrările realizate, elevii îşi valorifică creativitatea şi aptitudinile artistice.

Cor - Cls. Pregătitoare - IV

Prof. Carina Lovin
Copiii care cântă sunt mai aproape de soare” (George Enescu) Nimic nu poate fi mai frumos decât să cânți, să îți faci prieteni și să strălucești pe scenă! Vei învăța o mulțime de lucruri, vei deveni empatic, atent, disciplinat, vei învăța să asculți și vei realiza că munca în echipă te poate face cu adevărat fericit!

Disney World - Sunt o voce din desenele animate! - Cls. Pregătitoare - IV

Prof. Cristina Giurgiu
Vă plac desenele animate? Atunci bine ați venit în Disney World! Haideți să ne jucăm de-a personajele din povești și să cântăm ca ele.

Ritmuri muzicale - Cls. Pregătitoare - IV

Prof. Bianca Stoian
Acest cerc are ca scop dezvotarea ritmicității cu ajutorul instrumentelor de percuție (xilofon, tamburină, maracas, castaniete, clopoței, trianglu etc.). Copiii învață să se coordoneze, să lucreze împreună, să se asculte unul pe celălalt și să se distreze.

Cercuri cu taxă

Atelierul de teatru - Cls. Pregătitoare - IV, 1600 RON/an

Radu Dan Moldovan, Ioana Tudor
Aici, dezvoltăm potențialul creativ al fiecărui copil în parte, eliminăm inhibițiile și tracul, dezvoltăm încrederea în sine prin jocuri, exerciții și tehnici actoricești și momente de improvizație.

Mindfulness - Cls. Pregătitoare - IV, 1200 lei/an

Prof. Paula Irimia
Ora Mindfulness îți oferă un moment de pauză într-o zi aglomerată, un moment în care tu ești materia principală pe care o vei studia. Nimic mai simplu!

Mind Lab - Cls. Pregătitoare - I, II - IV, 1600 lei/an

Adriana Simion
Programul Mind Lab se bazează pe o metodologie inovatoare de dezvoltare a inteligenței copiilor prin dezvoltarea gândirii raționale, alături de abilități emoționale și sociale necesare vieții de zi cu zi, bazându-se pe experimentarea în jocuri de gândire a unor metode specifice, urmate de exemple de aplicare a lor în situaţii din viaţa de zi cu zi.

KEN Business Academy, Program de educație financiară și antreprenorială pentru copii - Cls. II - IV, 3300 lei/an

Smaranda Vlad, Veronica Dungă
https://kenacademy.org „Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nici o singură zi din viaţa ta”, Confucius. Asta este ceea ce ne dorim și noi pentru copiii noștri.

Chitară - Cls. II - IV, 1800 lei/an

Prof. Radu Miculița
Chitara este un instrument foarte versatil. Cântatul la chitară dezvoltă personalitatea, imaginația, încrederea în sine, reflexele, capacitatea de memorare și auzul.

Vioară - Cls. Pregătitoare - IV, 1600 lei/an

Prof. Bianca Stoian
Printre beneficiile majore ale studiului viorii de la o vârstă cât mai fragedă se află dezvoltarea sensibilității, răbdării, perseverenței, atenției și memoriei, posibilitate crescută de concentrare, motricitate fină, cultură generală îmbogățită și dragoste de frumos.

Pian - Cls. Pregătitoare - IV, 1800 lei/an

Prof. Ştefan Lovin, Prof. Cristina Giurgiu
În cadrul SEB, pianiștii învață să-și stăpânească emoțiile în fața publicului, să fie disciplinați și eleganți ori de câte ori sunt implicați în evenimente cu caracter artistic.

Canto și pregătire muzicală - Cls. Pregătitoare - IV, 1700 lei/an

Prof. Monica Păun
Cercul de Canto urmărește ca, prin disciplinele de Tehnică vocală și Interpretare muzicală, să formeze viitori cântăreți capabili să se exprime artistic.

Percuție - Cls. I - IV, 1400 lei/an

Prof. Gilberto Torres
Ritmul este viaţa ta? Nu ştii cum să-ţi consumi enegia într-un mod constructiv? Vino să înveţi ritmuri simple sau complexe, rock, pop sau clasic!

Pictură pe sticlă - Cls. I - IV, 1800 lei/an

Prof. Ana-Cristina Grigoroiu
La acest cerc, copiii vor experimenta tehnica picturii pe sticlă – un material fragil, dar care, prin transparenţa sa, conferă picturii un farmec inegalabil.

Sketching Club - Cls. II - IV, 2000 lei/an

Prof. Alexandra Stan
Obiceiul de a ține un carnet de schițe dezvoltă în noi abilități importante precum capacitatea de concentrare și observație, atenția la detalii, coordonarea mână-ochi, capacitatea de sinteză, abilitatea de a învăța lucruri noi, creativitatea, sensibilitatea artistică și cromatică. Mai mult decât atât, poate fi și o modalitate excelentă de a imortaliza momente deosebite din viața de zi cu zi, sau din vacanțe.

Cercuri cu taxă

Atelier de creație jucării prin imprimare 3D - Cls. Pregătitoare - IV, 2200 RON/an

Prof. Dan Epure
Pătrunde în universul tehnologiei și află lucruri interesante pe care le poți face cu ajutorul unei IMPRIMANTE 3D. Utilizând o astfel de imprimantă, vei putea să-ți creezi propria jucărie.

Copiii devin creatori de tehnologie! CodeSchool - Cls. Pregătitoare - I, II - IV, 2000 lei/an

Alin Chiriac, Maria Popescu
Noi credem că programarea este o superputere! Profesiile viitorului vor avea o mare componentă legată de tehnologie, așa că trebuie să pregătim generațiile care vin pentru cariere care acum nici nu există. Acesta este motivul pentru care Adfaber a creat Code School.

Robotică Educaţională Juniori 1 - SĂ CREŞTEM ODATĂ CU TEHNOLOGIA! - Cls. Pregătitoare - II, 2190 RON/an

Iulia Sârbu
Asociația de Robotică Educațională și Știință WRO (www.wroromania.ro) Elevii vor construi modele interesante folosind cele mai recente seturi LEGO Education WeDo 2.0. Programarea se face ușor cu un mediu de programare bazat pe imagini, care aduce la viață modelele LEGO create de copii.

Robotică Educaţională Juniori 2 - SĂ NE DEZVOLTĂM ODATĂ CU TEHNOLOGIA! - Cls. III - IV, 2290 RON/an

Iulia Sârbu
Cursul de robotică, bazat pe tehnologiile și metodologiile LEGO® Education, propune un mod de învățare interactiv. Elevii vor construi, vor programa și vor controla roboți, fiind încurajați să lucreze în echipă, să coopereze, să comunice și să argumenteze soluții, să facă schimb de idei pentru a finaliza proiectarea și construcția roboților programabili.

Young Engineers, Cursuri de inginerie mecanică profesională, fizică aplicată și robotică pentru elevi - Cls. Pregătitoare - II, 2100 lei/an

Dan Gabriel Sauer
În cadrul acestui cerc, elevii explorează mecanismele dintr-o perspectivă inginerească profesională, cu accent pe identificarea soluțiilor tehnice și pe promovarea lucrului în echipă pentru construirea de mecanisme complexe, unice, special create de Young Engineers.

Galileo Technic - Cursuri avansate de inginerie mecanică profesională, fizică aplicată și robotică pentru elevi - Cls. III - IV, 2200 lei/an

Dan Gabriel Sauer
Programul educațional Galileo Technic se adresează copiilor din clasele IV – V, precum și celor care au parcurs programul Provocarea Lego și are ca obiectiv explorarea mecanismelor și a echipamentelor dintr-o perspectivă inginerească profesională cu ajutorul construcțiilor motorizate special create de către Young Engineers.

Șah - Cls. Pregătitoare - II, III - IV, 1500 lei/an

Prof. Victor Surdu, Prof. Elena Achim
“Şahul este cel mai minunat mijloc de disciplinare a gândirii, de ordonare a domeniilor de cunoaştere şi de recreaţie a spiritului. Este un Univers comprimat pe 64 de pătrăţele, câmpuri” (Nicolae Iorga)

Mini-TENIS - Cls. Pregătitoare - IV, 1450 lei/an

Prof. Ciprian Popescu
Roger Federer, Novak Djokovic, Rafa Nadal sau Simona Halep sunt doar câţiva jucători de tenis care au ajuns celebri datorită muncii, perseverenţei, sacrificiului, ambiţiei şi a talentului. Dacă vrei să fii ca ei, poţi veni alături de noi.

Handbal – joc - Cls. II - IV, 980 lei/an

Prof. Ciprian Popescu
Vom face echipe, vom consolida și vom perfecționa elementele și procedeele tehnico-tactice, prin joc bilateral. Acest cerc se desfășoară sâmbăta, în sala de sport din sediul SEB din str. Expoziției 24D. Periodic, vom organiza și meciuri inter-școli.

Baschet Club - Cls. Pregătitoare - I, 1500 lei/an (1 ședință/săptămână)

Iulian Florea, Cătălin Naziru, Cristina Popa
La cursul de baschet dorim să insuflăm tinerilor pasionați de sport determinarea, responsabilitatea și disciplina necesare unui jucător profesionist, într-o atmosferă pozitivă și distractivă. Copiii vor avea posibilitatea participării în cadrul campionatelor municipale destinate vârstei și în campionatele naționale organizate de către Federația Română de Baschet.

Baschet Club - Cls. II - IV, 3000 lei/an (3 ședințe/săptămână)

Iulian Florea, Cătălin Naziru, Cristina Popa
La cursul de baschet dorim să insuflăm tinerilor pasionați de sport determinarea, responsabilitatea și disciplina necesare unui jucător profesionist, într-o atmosferă pozitivă și distractivă. Copiii vor avea posibilitatea participării în cadrul campionatelor municipale destinate vârstei și în campionatele naționale organizate de către Federația Română de Baschet.

Kyokushin Karate - Cls. Pregătitoare - IV, 1400 lei/an

Sensei Nicolae Stoian, Sensei Mugurel Olariu
Antrenamentele de Kyokushin Karate se concentrează pe dezvoltarea atât la nivel psihic, cât și fizic. Scopul cercului este de a forma sportivi buni la nivelul interpretărilor efective de mișcări, dar și al performanței individuale.

Balet - Cls. Pregătitoare - IV, 3000 lei/an

Jaqueline Bratu
De ce balet? Pentru că fiecare copil are propria individualitate, pe care o respectăm și o armonizăm cu a celorlalți. Pentru că îi învățăm balet clasic și, în aceeași măsură, le deschidem sufletul către artă și cultură.

Dans sportiv - Cls. Pregătitoare - IV, 1600 lei/an

Marius Momocea
Dansul înseamnă mișcare, mișcarea înseamnă energie, iar energia însemnă viață. Dansul ne creează emoții, ne permite descătușarea unor simțuri, el înseamnă curaj, iubire de spațiu, dorul de zbor. El dăruiește trupului grație, frumusețe, sănătate. Așa că, poftiți la dans!

Zumba®Kids - Cls. Pregătitoare - IV, 1800 lei/an

Augustina Dumitrașcu
Zumba®Kids este un program de aerobic special adaptat pentru copii, care reușește să-i împrietenească cu ideea de a face sport cu plăcere și de a transforma sportul, în general, cu bucurie și deschidere, fără sentimentul că este o 'corvoadă', în stil de viață pe termen lung.