Școala primară / Cercuri

Cercuri de dezvoltare personală

Brainiac - Cls. Pregatitoare

Prof. Maria Scraba
Ne propunem să lucrăm foarte multe exerciții atractive și jocuri cognitive care să îi ajute pe copii să se concentreze asupra unui lucru, fără ca ceva din jur să le distragă atenția și să le perturbe activitatea.

Jocul „De-a Joaca” - Cls. Pregătitoare - I

Inv. Stela Vizireanu
Jocul “De-a Joaca” este un lucru cât se poate de serios, pentru că vom învăţa să ne jucăm pur şi simplu. Activitatea se bazează pe organizarea unor jocuri sociale, constructive, fantastice sau de mişcare.

Și eu sunt creativ! - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Alina Hritcu
De ce “ŞI EU SUNT CREATIV!”...? Pentru că… şi eu sunt creativ! Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar un copil creativ este capabil să genereze lucruri noi, să se adapteze cu uşurinţă diferitelor situaţii, să facă faţă cu succes provocărilor variate.

Învăţăm jucându-ne - Cls. I

Prof. Roxana Ilie
Este un program de jocuri didactice la disciplinele comunicare în limba română, matematică şi dezvoltare personală, prin care vor fi antrenate operaţiile gândirii elevilor, se va dezvolta spiritul de echipă, va fi asigurat un climat favorabil pentru o însuşire rapidă şi temeinică a cunoştinţelor.

Autocunoaștere prin artă - Cls. Pregătitoare - II

Prof. Anca Hera
Acest cerc își propune să integreze individualitatea spre o cunoaștere mai amplă de sine, dar și spre aspecte privind adaptarea socio-culturală. Mai mult decât atât, prin exprimarea artistică se bifează și una dintre condițiile sine qua non în adaptarea continuă la cerințele educative: dezvoltarea motricității fine.

Exprimare prin mișcare - Cls. Pregătitoare - II

Prof. Anca Hera
Avantajele mișcării fizice regulate sunt bine cunoscute: asigură nu doar sănătatea, dezvoltarea fizică armonioasă și fortificarea sistemului imunitar, ci și o capacitate de concentrare și de analiză sporite, performanță intelectuală, optimizare a memoriei, echilibru, creativitate și, implicit, creșterea încrederii în sine.

Teme individuale - Cls. II - IV

Profesori supraveghetori
În cadrul acestor ore, elevii îşi pot face o parte din temele de weekend, fiind supravegheaţi de un cadru didactic.

Cercuri de comunicare

Atelierul de caligrafie - Cls. II - III

Prof. Andreea Oprea
Scrisul de mână este înlocuit tot mai des cu cel pe calculator, pe tabletă sau pe telefon. Totuși, scrisul de mână rămâne un factor foarte important pe mai multe planuri, inclusiv pentru buna organizare mentală.

Cum citim? - Cls. II

Prof. Cristina Durica
Ne-am propus să învățăm să citim lumea neumană, cea astrologică, cea geologică și cea biologică, iar, la sfârșit, vom învăța să citim mici sau mari peisaje din colțurile îndepărtate ale lumii.

Lectura - Cls. II - IV

Prof. Roxana Ilie
Lumea cărţilor este una minunată! Lectura este cea care deschide drumurile către celelalte discipline şi care formează oamenii din punct de vedere cultural, lingvistic şi emoţional.

Limba română - aprofundare și dezvoltare - Cls. II, III, IV

Prof. Dan Epure, Prof. Alexandra Popescu, Prof. Alina Toma
Ne propunem să lucrăm exerciții diversificate de punctuație, de ortografie, de abordare a textelor literare, de vocabular, povestire, argumentare și exprimare a propriilor păreri în legătură cu tema textului.

Limba română - pregătire pentru concursuri - Cls. II, III, IV

Prof. Ileana Valvoi, Prof, Alina Toma
Dacă eşti creativ, ai o imaginaţie bogată, iar exerciţiile reprezintă o provocare pentru tine, este timpul să vii la cercul de pregătire pentru concursurile de limba şi literatura română!

Cercuri de arte

Magia hârtiei - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Maria Badea
Acest cerc este menit să dezvolte imaginația, să ajute la responsabilizare și la determinare, prin finalizarea unui lucru început, să dezvolte latura artistică și bucuria unui obiect făcut de tine.

Colaj creativ - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Daniela Vladeanu
Elevii au ocazia să se relaxeze realizând un colaj după o tematică dată. Vor folosi materiale diverse și vor îmbina piesele într-o lucrare originală.

Arts&Crafts - Cls. Pregătitoare - IV

Prof. Cristina Grigoroiu
La cercul de Arts& Crafts elevii îşi dezvoltă îndemânarea şi gustul estetic; această activitate dă frâu liber creaţiei şi fanteziei.

Pictura - Cls. Pregătitoare - IV

Prof. Cristina Grigoroiu
În cadrul acestui cerc, vom studia diferite tehnici de lucru şi diverse stiluri de pictură. Astfel, prin lucrările realizate, elevii îşi valorifică creativitatea şi aptitudinile artistice.

Cor - Cls. Pregătitoare - IV

Prof. Silva Maxim
Prin educația corală, copiii învață să exprime emoții, sentimente, îşi dezvoltă sensibilitatea, unindu-și forțele pentru realizarea unui spectacol.

Cercuri de știinte exacte

Ce se întâmplă în natură? - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Roxana Ilie
Te aștept aici dacă vrei să afli de unde vine ploaia, cum s-au format munţii sau ce resurse ne oferă natura, cum le utilizează oamenii sau care este locul nostru în Univers.

Corpul uman pe înțelesul celor mici - Cls. Pregătitoare-I

Inv. Anda Grigorescu
Aici, nu numai că vom descoperi o parte dintre misterele pe care le ascunde corpul uman, această “mașinărie” uimitoare, ci vom învăța și multe lucruri despre acordarea primului ajutor.

Tic Pitic - Cls. Pregătitoare - I

Înv. Stela Vizireanu
La „TIC Pitic”, vom îmbina atracţia copiilor pentru noua tehnologie cu pasiunea lor pentru jocurile interactive. Vor învăţa, în joacă, să utilizeze diverse programe simple şi vor putea să descopere şi alte caracteristici ale PC-ului.

Tic Junior - Cls. II - III

Inv. Stela Vizireanu
La „TIC Junior”, vom accesa jocuri diverse ce exersează atenţia, viteza de reacţie, memoria, gândirea, imaginaţia, inteligenţa vizuală şi chiar limbajul, bazându-ne pe pasiunea copiilor pentru jocurile interactive.

Master Tic - Cls. IV

Inv. Stela Vizireanu
Ne-am jucat la TIC Pitic, ne-am antrenat la TIC Junior, este timpul pentru... Master TIC. Pe lângă tehnicile specifice aplicate, „studenţii” de la Master TIC vor învăţa şi criteriile de bază despre alcătuirea şi conţinutul unei prezentări.

Matematică – aprofundare şi dezvoltare - Cls. II, III, IV

Prof. Roxana Ilie, Inv. Anda Grigorescu, Prof. Maria Scraba
Aprofundarea exerciţiilor şi a problemelor prin „antrenamente” suplimentare îi poate face pe elevi să abordeze matematica cu mai mult curaj, fără crispare, ajutându-i astfel să asimileze şi să consolideze numeroase noţiuni, să înlăture barierele care făceau din matematică o disciplină greu accesibilă.

Matematică - pregătire pentru concursuri - Cls. II, III

Prof. Roxana Ilie, Inv. Anda Grigorescu
Matematica e ca urcuşul pe munte: efortul e răsplătit de privelişti măreţe. Ascensiunile în matematică sunt frumoase dacă reuşeşti să savurezi bucuria confruntărilor.

Centrul SEB de EXCELENȚĂ în MATEMATICĂ - Cls. IV

Prof. Maria Scraba
Urmărim ca, datorită participării la activitățile acestui cerc, elevii să își crească interesul pentru studiul aprofundat al matematicii și să își îmbunătățească și abilitățile digitale.

Cercuri în limbă străină

Le français pour les petits - Cls. I, II, III - IV

Prof. Lavinia Pavel
Acest cerc are ca scop dezvăluirea unei lumi aparte, Franţa. Aşadar, temele propuse vor creiona universul francez/ francofon în ansamblul său, prin ludic.

Promenons-nous en France! - Cls. III - IV

Prof. Lavinia Pavel
Cercul propune o călătorie în timp și în spațiu, evidențiind obiective notabile, tradiții, obiceiuri, chestiuni geografice si istorice, specialități culinare specifice unor regiuni din Franța: Bretagne, Provence, Normandie, Pays de la Loire, Occitanie, Ile-de-France etc.

Jocuri în limba germană - Cls. I, II

Prof. Florentina Popescu
Prin intermediul jocurilor de mişcare, de masă, în aer liber, senzoriale, de atenţie, copiii se familiarizează cu limba, cultura şi civilizaţia germană.

Jocuri în limba germană - Cls. III, IV

Prof. Natalia Andronachi
Învățăm limba germană prin joc și activități interactive. Descoperim noțiuni de cultură și civilizație prin întâlnirea cu diferite personaje din povești și filme de desen animat.

¡Espana en vivo - Cls. I - II, III - IV

Prof. Silvia Petcu
Activitățile din cadrul cercului de limba spaniolă au ca obiectiv descoperirea lumii hispanice prin ludic. Temele propuse se succed de la simplu la complex, permiţând elevului să treacă la un alt nivel de cunoaștere.

Vocabulary Rock N’ Roll - Cls. I - II

Prof. Andreea Targovetu
Cercul se adresează micuților dornici să învețe limba engleză prin multă joacă și voie bună și implică un set de activități didactice interactive, precum board games, dice games, spelling games, ball games și nu numai.

Let’s Get Handy! - Cls. Pregatitoare - I

Prfo. Andreea Targovetu
Învățăm să decupăm, să lipim, să îndoim, să colorăm sau să pictăm prin activități foarte plăcute și interesante. Lucrările vor fi valorificate prin utilizarea unor tehnici și a unor metode de învățare în limba engleză.

Storytelling Club Cls. I - II, III - IV

Prof. Bianca Stoica
Prin intermediul poveștilor, lumea minunată a copilăriei plină de optimism și energie capătă culori magice. Vor fi încurajate vorbitul în public, implicarea și comunicarea cu ceilalți colegi.

Cercuri de mișcare

Activități sportive - Cls. Pregătitoare - I

Prof. Ciprian Popescu
Cu ajutorul cercului de Activităţi sportive, elevii vor face mai mult sport, se vor dezvolta armonios, vor fi mult mai destinşi, se vor reface mai repede după efortul psihic de peste zi şi se vor distra mai mult.

Fotbal - Cls. I - II, III - IV

Prof. Marius Balasoiu
Se va munci din greu la antrenamente, iar cei mai buni şi mai serioşi vor reprezenta şcoala la concursuri. Ne vom şi distra. Haideţi să facem sport cu zâmbetul pe buze!

Baschet - Cls. I - II, III - IV

Bogdan Gheorghe, Cătălin Naziru
La cercul de baschet, dorim să insuflăm tinerilor pasionați de sport determinarea, responsabilitatea și disciplina necesare unui jucător profesionist, prin învățarea deprinderilor baschetbalistice de bază.

Handbal - Cls. III - IV

Prof. Ciprian popescu
Handbalul dezvoltă spiritul de echipă, altruismul, dârzenia, hotărârea, ambiţia, perseverenţa şi fair-play-ul.

Cercuri cu taxă

Teatru de improvizaţie - Cls. Pregatitoare - IV, 1320 RON/an

Radu Dan Moldovan (actor-păpușar), Ioana Tudor (scenograf, actriță)
Aici, dezvoltăm potențialul creativ al fiecărui copil în parte, eliminăm inhibițiile și tracul, dezvoltăm încrederea în sine prin jocuri, exerciții și tehnici actoricești și momente de improvizație.

Teatru de păpuși - Cls. Pregatitoare - IV, 2000 lei/an

Ioana Tudor (scenograf, actriță)
Îmbinând tehnici de mânuire, improvizație, interpretare și artele plastice, cercul urmărește dezvoltarea personală și artistică a elevilor care vor învăța să mânuiască păpuși, marionete confecționate chiar de ei.

Mindfulness - Cls. Pregatitoare - IV, 1000 lei/an

Cabinetul de consiliere
Ora Mindfulness îți oferă un moment de pauză într-o zi aglomerată, un moment în care tu ești materia principală pe care o vei studia. Nimic mai simplu!

Logopedie - Cls. Pregatitoare - IV, 80 lei/ședința

Mihaela Țone, psiholog logoped
Dificultățile de articulare, bâlbâiala, tulburările de vorbire, de exprimare, de citire sau de scriere ale copilului pot fi depășite, intrând într-un program de terapie logopedică, adaptat în funcție de specificul fiecărei nevoi în parte.

Chitară - Cls. Pregatitoare - IV, 1400 lei/an

Prof. Radu Miculiță
Chitara este un instrument foarte versatil. Cântatul la chitară dezvoltă personalitatea, imaginația, încrederea în sine, reflexele, capacitatea de memorare și auzul.

Pian - Cls. Pregatitoare - IV, 1300 lei/an

Prof. Ştefan Lovin
În cadrul SEB, pianiștii învață să-și stăpânească emoțiile în fața publicului, să fie disciplinați și eleganți ori de câte ori sunt implicați în evenimente cu caracter artistic.

Canto - Cls. Pregatitoare - IV, 1200 lei/an

Prof. Monica Păun
Cercul de Canto urmărește ca, prin disciplinele de Tehnică vocală și Interpretare muzicală, să formeze viitori cântăreți capabili să se exprime artistic.

Percuție - Cls. I - IV, 1100 lei/an

Prof. Gilberto Acen Ortega Torres
Ritmul este viaţa ta? Nu ştii cum să-ţi consumi enegia într-un mod constructiv? Vino să înveţi ritmuri simple sau complexe, rock, pop sau clasic!

Pictură pe sticlă - Cls. I - IV, 1200 lei/an

Prof. Cristina Grigoroiu
La acest cerc, copiii vor experimenta tehnica picturii pe sticlă – un material fragil, dar care, prin transparenţa sa, conferă picturii un farmec inegalabil.

MiniChef (Atelier de gătit sănătos) - Cls. Pregatitoare - II, 2400 lei/an

Mary Balaban, ambasador Jamie Oliver
Copilul tău va deprinde cele mai folositoare informații din domeniul de cooking, într-un mod interactiv, distractiv, educativ și pe înțelesul lui. Va învăța să gătească rețete delicioase, sănătoase, în deplină siguranță.

JuniorChef (Atelier de gătit sănătos) - Cls. III - IV 2400 lei/an

Mary Balaban, ambasador Jamie Oliver
Acest cerc se adresează elevilor mai mari, care sunt pasionați de gastronomie. Vor găti în continuare reţete sănătoase, delicioase din bucătăria autohtonă şi internaţională.

KEN Academy, Curs de educație financiară și antreprenorială - Cls. II - IV, 2690 lei/an

Luiza Apostu, Alexandra Mircea
www.kenacademy.org “Antreprenoriatul nu este nici știință, nici artă. Este practică!”, spune Peter Drucker, și multă joacă, creativitate și acțiune, mai adăugăm noi, cei din echipa KEN Academy. We play Business!

Outdoor Skills - Cls. II - IV, 1600 lei/an

Prof. Zsuzsa Imreh
Our objective is to get one-step closer to nature. As doing is the best way to learn, all activities will be hands-on. Putting up a tent, using a map and recognizing constellations are just a few of the fun activities.

Critical thinking and creative problem solving - Cls. III - IV, 1300 lei/an

Prof. Zsuzsa Imreh
In the 21st century, skills are just as important as knowledge. This club will offer the opportunity to develop abilities such as collaboration, communication, creative problem solving and critical thinking.

Design vestimentar - Cls. IV, 700 lei/an

Prof. Magda Capotă-Morozan
Acesta este cercul în care învățăm ce este crochiul de modă, cum se proiectează și cum se realizează o ținută vestimentară - haute-couture. Produsul finit este etalat de către copii într-o prezentare de modă.

Cercuri cu taxă

Atelier de creație jucării prin imprimare 3D - Cls. I - IV, 2000 RON/an

Prof. Dan Epure
Pătrunde în universul tehnologiei și află lucruri interesante pe care le poți face cu ajutorul unei IMPRIMANTE 3D. Utilizând o astfel de imprimantă, vei putea să-ți creezi propria jucărie.

Copiii devin creatori de tehnologie! CodeSchool.ro - Cls. Pregătitoare - I, II - IV, 2000 lei/an

Alin Chiriac
Noi credem că programarea este o superputere! Profesiile viitorului vor avea o mare componentă legată de tehnologie, așa că trebuie să pregătim generațiile care vin pentru cariere care acum nici nu există. Acesta este motivul pentru care Adfaber a creat Code School.

ENIGMISTICA” BY AMADEUS IQ STIINTA JOCURILOR DE GANDIRE DISTRACTIVE - Cls. II - IV, 2500 RON/an

Sanda Popescu http://www.amadeusiq.ro/despre-2/echipa/
Obiective: dezvoltarea gândirii laterale și a perspicacității prin exersarea raționamentelor inductive, deductive, a creativității în găsirea și testarea unui număr record de soluții la o problemă (enigmă).

Robotică Educaţională Juniori 1 SĂ CREŞTEM ODATĂ CU TEHNOLOGIA! - Cls. Pregătitoare - II, 1690 RON/an

Iulia Sirbu
Asociația de Robotică Educațională și Știință WRO (www.wroromania.ro) Elevii vor construi modele interesante folosind cele mai recente seturi LEGO Education WeDo 2.0. Programarea se face ușor cu un mediu de programare bazat pe imagini, care aduce la viață modelele LEGO create de copii.

Robotică Educaţională Juniori 2 SĂ NE DEZVOLTAM ODATĂ CU TEHNOLOGIA! - Cls. III - IV, 1980 RON/an

Iulia Sirbu
Cursul de robotică, bazat pe tehnologiile și metodologiile LEGO® Education, propune un mod de învățare interactiv, care asigură implicarea efectivă a elevilor în procesul de educare.

Young Engineers, Cursuri de inginerie mecanică pentru elevi – Provocarea LEGO - Cls. Pregătitoare - II, 1950 lei/an

Dan Gabriel Sauer
În cadrul acestui cerc, elevii explorează mecanismele dintr-o perspectivă inginerească profesională, cu accent pe identificarea soluțiilor tehnice și pe promovarea lucrului în echipă pentru construirea de mecanisme complexe, unice, special create de Young Engineers.

Young Engineers, Cursuri de inginerie mecanică avansată – Galileo Tehnic - Cls. III - IV, 1950 lei/an

Dan Gabriel Sauer
Elevii explorează mecanismele dintr-o perspectivă inginerească profesională avansată, cu accent pe identificarea soluțiilor tehnice și pe promovarea lucrului în echipă pentru construirea de mecanisme complexe, unice, special create de Young Engineers.

SEB Joc - Cls. Pregătitoare - IV, 900 lei/an

Sebastian Bălan
Eu sunt Sebi și vă cunosc, pe cei mai mulți dintre voi, din taberele în care ați mers. Mi-am propus ca, prin acest cerc de joacă, să aduc tabăra în școală. Prin jocuri învățăm, ne putem mobiliza, distra și evolua!

Șah - Cls. Pregătitoare - II, III - IV, 1200 lei/an

Prof. Victor Surdu
“Şahul este cel mai minunat mijloc de disciplinare a gândirii, de ordonare a domeniilor de cunoaştere şi de recreaţie a spiritului. Este un Univers comprimat pe 64 de pătrăţele, câmpuri” (Nicolae Iorga)

Mini-TENIS - Cls. Pregătitoare - IV, 1250 lei/an

Prof. Ciprian Popescu
Roger Federer, Novak Djokovic, Rafa Nadal sau Simona Halep sunt doar câţiva jucători de tenis care au ajuns celebri datorită muncii, perseverenţei, sacrificiului, ambiţiei şi a talentului. Dacă vrei să fii ca ei, poţi veni alături de noi.

Kyokushin Karate - Cls. Pregătitoare - IV, 1200 lei/an

Sensei Nicolae Stoian
Antrenamentele de Kyokushin Karate se concentrează pe dezvoltarea atât la nivel psihic, cât și fizic. Scopul cercului este de a forma sportivi buni la nivelul interpretărilor efective de mișcări, dar și al performanței individuale.

Balet - Cls. Pregătitoare - IV, 2400 lei/an

Jaqueline Bratu
De ce balet? Pentru că fiecare copil are propria individualitate, pe care o respectăm și o armonizăm cu a celorlalți. Pentru că îi învățăm balet clasic și, în aceeași măsură, le deschidem sufletul către artă și cultură.

Dans sportiv - Cls. Pregătitoare - IV, 1400 lei/an

Marius Momocea
”Totul în univers are ritm. Totul dansează.” (Maya Angelou). Dansul înseamnă mișcare, mișcarea înseamnă energie, iar energia însemnă viață. Așa că, poftiți la dans!

Zumba Kids - Cls. Pregătitoare - IV, 1400 lei/an

Paula Stoia
Zumba kids classes are rockin', high-energy fitness-parties packed with specially choreographed, kid-friendly routines and all the music kids love, like hip-hop, reggaeton, cumbia and more.