Facilități

Școala primară

Str. Băiculești nr. 33, Bucuresti, Sector 1

Pe strada Băiculești nr. 33 se află sediul școlii primare care dispune de 16 săli de clasă dotate cu tablă interactivă și cu mobilier care permite organizarea elevilor în funcție de tipul de activitate ales de cadrul didactic, cabinet de consiliere, laborator de științe, laborator IT, cabinet de arte vizuale, sală de muzică, sală de teatru, teren de sport acoperit, cu încălzire, bibliotecă cu spațiu destinat lecturii, sală pentru petrecerea timpului liber și pentru organizarea unor activități cu caracter dinamic sau a unor activități artistice.

De asemenea, sediul dispune de cabinet medical în cadrul căruia doctorul asigură asistența medicală pe toată perioada programului, de sală de mese unde copiii iau masa în cele mai bune condiții.

Transportul elevilor se realizează, la cerere, cu cele 10 mașini achiziționate recent. Pentru serviciul de pază școala colaborează cu o firmă specializată care asigură securitatea pentru 24 de ore, 7 zile pe săptămână, clădirea fiind, de asemenea, monitorizată video.

 

Școala gimnazială și liceul

Bd. Expoziției nr. 24D, București, Sector 1

Sediul școlii gimnaziale și al liceului se află pe Bd. Expoziției nr. 24 D. În această clădire, cele 22 de săli dotate cu tablă interactivă sunt amenajate pe discipline școlare. Astfel, elevii se deplasează în funcție de ora pe care o au. În sediu se regăsesc: un cabinet de consiliere,  laborator IT, cabinet de arte vizuale, sală de teatru, săli pentru studiul diferitelor instrumente muzicale, bibliotecă, sală și teren de sport, spații pentru recreere.

Și elevii care studiază în acest sediu au la dispoziție un cabinet medical în cadrul căruia se asigură asistența medicală pe toată perioada programului, sală de mese unde copiii iau masa în cele mai bune condiții.

Transportul elevilor se realizează, la cerere, cu cele 10 mașini achiziționate recent. Serviciul de pază este asigurat zilnic de firmă specializată, clădirea fiind, de asemenea, monitorizată video.