Școala primară / Informații utile

Anul școlar 2023-2024

Se va desfășura după structura prezentată aici, cu un număr total de 16 clase la ciclul primar.

  • Numărul claselor pregătitoare: 3
  • Numărul claselor I: 4
  • Numărul claselor a II-a: 3
  • Numărul claselor a III-a: 3
  • Numărul claselor a IV-a: 3
  • Număr total de clase: 16
  • Număr elevi în clasă: 15

Calendar evenimente – școala primară

Pentru atinge, pe lângă obiectivele din plan academic, scopuri din zona comunicării, a implicării în viața socială, pentru a crea contexte pentru exersarea abilităților și punerea în practică a cunoștințelor, SEB organizează, de-a lungul întregului an școlar, evenimente, unele deja intrate în tradiția școlii, altele noi care să răspundă nevoilor elevilor, în contextul schimbărilor lumii în care trăim. Calendarul evenimentelor care vor avea loc în acest an școlar poate fi consultat și descărcat de aici.

Rechizite – școala primară

Listele cu rechizitele necesare pe parcursul anului școlar 2023 – 2024 pot fi descărcate aici:

Uniformă – școala primară

După o analiză atentă a calității produselor, a capacității de producție și a stocului, a prețurilor și a serviciilor, Școala Europeană București a selecționat furnizorul de uniforme și i-a creat condițiile necesare pentru a deschide un punct de vânzare la sediul Școlii Europene București din Bd. Expoziției 24D. Relația este directă între furnizor și părinții elevilor, fără intervenția SEB. Vara, furnizorul comunică perioada în care primește comenzile și perioada în care se fac livrările. Lista cu elementele care compun uniforma pentru școala primară și măsurile pentru fiecare articol în parte poate fi descărcată aici.

Cercuri – școala primară

Broșura de cercuri pentru școala primară pentru acest an școlar este disponibilă aici. De asemenea, puteți face o trecere rapidă în revistă a cercurilor în pagina dedicată, urmând acest link.