Liceu / Informatii utile

Anul școlar 2022-2023

Se va desfășura după structura prezentată aici.

Calendar evenimente – liceu

Pentru atinge, pe lângă obiectivele din plan academic, scopuri din zona comunicării, a implicării în viața socială, pentru a crea contexte pentru exersarea abilităților și punerea în practică a cunoștințelor, SEB organizează, de-a lungul întregului an școlar, evenimente, unele deja intrate în tradiția școlii, altele noi care să răspundă nevoilor elevilor, în contextul schimbărilor lumii în care trăim. Calendarul evenimentelor care vor avea loc în acest an școlar poate fi consultat aici.

Rechizite – nivel liceal

Listele cu rechizitele necesare începerii anului școlar 2022 – 2023 pot fi descărcate aici:

Uniformă liceu

După o analiză atentă a calității produselor, a capacității de producție și a stocului, a prețurilor și a serviciilor, Școala Europeană București a selecționat furnizorul de uniforme și i-a creat condițiile pentru a deschide un punct de vânzare la sediul Școlii Europene București din Expoziției 24D. Relația este directă între furnizor și părinții elevilor, fără intervenția SEB. Vara, furnizorul comunică perioada în care primește comenzile și perioada în care se fac livrările. Lista cu elementele care compun uniforma pentru liceu și măsurile pentru fiecare articol în parte poate fi descarcată aici.

Cercuri – liceu

Broșura de cercuri pentru liceu pentru acest an școlar poate fi consultată aici. De asemenea, puteți face o trecere rapidă în revistă a cercurilor în pagina dedicată, urmând acest link.