„Între Chin și Amin”

4 October 2019

Cum e atunci când un profesor își întâlnește elevul după câțiva ani de la ultima oră avută împreună? Cu siguranță, emoționant! Dar cum e atunci când întâlnirea are loc, de fapt, în cadrul unui eveniment dedicat  unui proiect extraordinar din care elevul face acum parte, onorând astfel experiențele de învățare avute cândva în compania profesorului? Devine copleșitor!

Despre astfel de emoții ne pot povesti Cristian Negoescu, nu doar profesorul, ci regizorul care coordonează cercul de artă dramatică în Școala Europeană București, și Ana Pârvu, alumna SEB, cea despre care, cu mare mândrie, spunem că a jucat în filmul „Între Chin și Amin”, în regia lui Toma Enache, primul film artistic inspirat din realitatea reeducării prin tortură de la Pitești. Studentă în prezent la University of Warwick, Ana Pârvu a fost prezentă la premiera filmului din 1 octombrie, lături de colegi de platou, dar și de cei care i-au fost alături la primele încercări în arta dramaturgiei.

E un moment care ne readuce în lumină interesul școlii nu doar pentru un proces de învățare de calitate, ci pentru un demers educațional care include valorizarea fiecărui elev prin prisma talentelor pe care are ocazia să și le descopere și să le dezvolte.

#updates

Poftiți la dans!

Feb, 5Balul Bobocilor SEB 2020

Citi-Thor

Ian, 14Cititul te face Nemuritor!

Întâlniri cu autori

Ian, 22Autoarea Alis Popa la SEB

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more