Fii Moș Crăciun pentru un copil special!

28 November 2019

În acest an, elevii Liceului Teoretic „Şcoala Europeană Bucureşti” şi-au exprimat dorinţa de a deveni Moș Crăciun pentru alți copii ale căror nevoi și dorințe nu se împlinesc la fel de ușor.

În cadrul campaniei devenită deja o tradiţie în școală, vom lăsa magia Crăciunului să se aștearnă și în sufletele copiilor de la Școala Primară CONIL, în cadrul campaniei lansate de aceștia „Fii Moș Crăciun pentru un copil special!. Fiecare clasă va primi câte o scrisoare adresată lui Moș Crăciun, scrisă de un elev din cadrul Asociației CONIL. În perioada 19.11.201910.12.2019, elevii școlii noastre vor încerca să materializeze dorința exprimată în scrisoare într-un cadou pe care-l vor oferi, prin reprezentantul clasei, expeditorului scrisorii către Moș Crăciun.

Pentru ca magia să funcționeze, vă invităm să contribuiţi, în măsura în care doriţi, cu daruri, cum ar fi: hăinuţe, dulciuri, cărţi, rechizite, jucării, jocuri sau ceva creat de voi, lucruri care vor fi puse într-o cutie frumos împachetată, împreună cu o felicitare! Dacă sunt mai multe produse vor fi, desigur, mai multe cutii.

Unde le puteţi aduce? La cabinetul de consiliere de unde cutiile în plus vor pleca să bucure și alți copii din cadrul Asociației CONIL.

Consiliul Elevilor

Cabinetul de Consiliere

Clasa IB cu sprijinul coordonatorului C.A.S.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm!

#updates

Cu Mihai Eminescu

Ian, 15Caracterul unei şcoli bune

Spiridușii SEB la CONIL

Dec. 18Fii Moș Crăciun pentru un copil special!

Fairy Tale Christmas

Dec. 15Serata de Crăciun

Fairy tale Christmas

Dec. 9Serata de Crăciun

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more