Festina Lente – Jocul ideilor

16 December 2019
festina Lente, Scoala Europeana București

Nimic nu stimulează învățarea mai mult decât jocul, iar când Jocul ideilor vine direct la noi, nu putem decât să fim recunoscători pentru oportunitatea de a fi cei care probează printre primii regulile jocului.

E vorba despre lansarea jocului “Festina Lente – Jocul ideilor” pentru care Prof. univ. dr. Ion-Ovidiu Pânișoară și Conf. univ. dr. Georgeta Pânișoară au ales ca locație Școala Europeană București, după ce, inițial, îl lansaseră la Școala Europeană din Bruxelles. Acest lucru ne onorează și mulțumim pentru încrederea pe care ne-au acordat-o prin alegerea făcută.

Așadar, „Grăbește-te încet!” este îndemnul pe care luni, 16 decembrie, oaspeții noștri l-au transmis copiilor la lansarea jocului „Festina Lente – Jocul ideilor”. Experiența a fost una completă: după ce detaliile au fost prezentate de creatori într-o întâlnire lărgită cu elevii ciclului primar, în sediul din Băiculești 33, copiii au avut posibilitatea să și aplice regulile, jucând jocul. Prof. univ. dr. Ion-Ovidiu Pânișoară și Conf. univ. dr. Georgeta Pânișoară au trecut din clasă în clasă și s-au bucurat de vârsta copilăriei, jucându-se cu cei mici.

Astfel de evenimente vin la pachet cu o doză mare de emoții, așa că a fost cel mai potrivit moment șă învățăm să le gestionăm odată ce a fost prezentată și cartea domnului profesor „Emotiile, de la teorie la poezie”.

Experiența a fost extraordinară: joc și joacă, emoții, bucurie, oaspeți dragi, poveste.

#updates

Poftiți la dans!

Feb, 5Balul Bobocilor SEB 2020

Citi-Thor

Ian, 14Cititul te face Nemuritor!

Întâlniri cu autori

Ian, 22Autoarea Alis Popa la SEB

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more