Campania umanitară SEB

25 October 2019

Școala Europeană București este locul în care acordăm atenție sporită dezvoltării la copii a unor atitudini pozitive în raport cu sine și cu cei din jur. Generozitatea, grija față de semeni sunt valori importante pe care le avem în vedere atunci când vorbim de profilul elevului SEB.

Tocmai de aceea, ca în fiecare an, școala noastră organizează o campanie umanitară al cărei scop este acela de a-i încuraja pe copii să se implice în activități caritabile.

În acest an, continuăm să sprijinim Asociația de Binefacere Sfânta Iustina – Mănăstirea Mărcuș, județul Covasna, unde Maica Serafima îngrijește fetițe abandonate în maternitate. Le puteți urmări prezentându-se împreună cu cea care le-a devenit mamă prin grija pe care le-o poartă: https://www.youtube.com/watch?v=a_shOVCxWOo.

O altă cauză căreia ne alăturăm este NaviMED-Navigatori medicali (afliată MagiCAMP),  o asociație care are ca obiectiv principal apărarea  drepturilor și intereselor copiilor şi adulţilor a căror viață este afectată de afecțiuni grave ce le pot pune în pericol viața (boli oncologice, arsuri, politraumatisme etc). Asociaţia NaviMED susţine gratuit pacienţii, copii şi adulţi, astfel: navigare medicală, second opinion-diagnostic și abordare terapeutică, contactare clinici de specialitate din ţară şi din străinătate, suport medical/logistic pentru acces la tratamente sau medicamente indisponibile, suport monitorizare tratament paliativ, consiliere psihologică, suport solicitare finanțare tratament CNSAS sau Ministerul Sănătății, suport situații de malpraxis. https://www.facebook.com/pg/NaviMED.ro/about/?ref=page_internal

În acest sens, vom derula Campania umanitară SEB în perioada octombrie-decembrie 2019, marcând diferite etape prin intermediul unor evenimente devenite deja marca Școlii Europene București. Aceste evenimente se vor desfășura după următorul calendar:

  • vineri, 25.10.2019, la ora 17.00 – Carnavalul Toamnei – târg caritabil cu vânzare de produse alimentare la sediul din str. Băiculești, 33;
  • zilele de luni, 11, 18, 26.11.2019 – târguri caritabile cu vânzare de produse alimentare la sediul din str. Expoziției, 24D;
  • vineri, 6.12.2019, la ora 17.00 – Târgul de Crăciun – târg caritabil cu vânzare de produse decorative confecționate de elevi în programul de școală și în timpul liber;
  • vineri, 13.12.2019, la ora 15.00 – Serata de Crăciun ”Fairytale Christmas” – eveniment artistic.

Suntem siguri că ne veți sprijini în acest demers participând la evenimente atât cu produse pentru vânzare, cât și achiziționând delicii culinare, obiecte decorative și, nu în ultimul rând, bilete la Serata de Crăciun și Carduri de donație în valoare de 25 lei. Cardurile de donație vor putea fi achiziționate de la recepțiile celor 2 sedii pe toată durata campaniei (octombrie-decembrie).

Vă așteptăm să ne fiți alături pentru a oferi o șansă în plus celor care au nevoie de ajutor!

#updates

Cu Mihai Eminescu

Ian, 15Caracterul unei şcoli bune

Spiridușii SEB la CONIL

Dec. 18Fii Moș Crăciun pentru un copil special!

Fairy Tale Christmas

Dec. 15Serata de Crăciun

Fairy tale Christmas

Dec. 9Serata de Crăciun

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more