Profesori SEB la workshopul de matematică, în Germania

1 November 2019

Ce face ca lucrurile să fie extraordinare în Școala Europeană București este faptul că toți suntem într-un permanent proces de învățare. Învățăm unii de la ceilalți, elevi de la profesori și părinți, profesori de la elevi și părinți, părinți de la elevi și profesori. Pentru că lumea e într-o permanentă schimbare și, implicit, mereu e loc de mai mult și mai bine, fiecare găsește oportunitățile de a crește, de a se dezvolta.

În acest context, colegele noastre, profesoarele de matematică, doamna Gabriela Lupu și doamna Laura Voicu, au participat la un workshop de matematică – Analysis and Approaches în cadrul Programului de Diplomă din Bacalaureatul Internațional, în perioada 27-29 septembrie 2019, la Frankfurt, Germania.

Doamnele profesoare s-au familiarizat cu noua programă de matematică pentru IB Diploma Program și au contribuit la dezvoltarea planificărilor pe unități și a procedurilor de explorare matematică.

Astfel, doamna Gabriela Lupu, profesor IB Maths HL A&A, va organiza cursuri online și va împărtăși bune practici împreună cu alți profesori de matematică participanți în cadrul workshopului, contribuind astfel la popularizarea bunelor practici didactice în predarea matematicii din Programul de Diplomă al Organizației de Bacalaureat Internațional.

Ne bucurăm pentru ceea ce fiecare dintre noi va primi în plus ca urmare a participării colegelor noastre la acest workshop și, mai ales, pentru ceea ce vom putea să dăm mai departe fiindcă în Școala Europeană București suntem cu toții când elevi, când profesori.

#updates

Cu Mihai Eminescu

Ian, 15Caracterul unei şcoli bune

Spiridușii SEB la CONIL

Dec. 18Fii Moș Crăciun pentru un copil special!

Fairy Tale Christmas

Dec. 15Serata de Crăciun

Fairy tale Christmas

Dec. 9Serata de Crăciun

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more