Scoala Europeana Despre SEB Echipa SEB

Consilieri Școlari

9 September 2018

Profesor Florenţa Teodora Rănaciu, licenţiată în sociologie – psihologie a Universităţii Spiru Haret, master în consiliere şcolară în cadrul Universităţii Bucureşti, studii postuniversitare de psihologie clinică şi consiliere psihologică, cursuri de formare în domeniul consilierii şcolare, Program de educație pentru formarea caracterului CHARACTER FIRST – Character First Training Institute și CCD, membru ACROM (Asociatia Consilierilor Romani), Formator în cadrul proiectului ”zefiR -Împreună pentru puterea de acțiune: Fondul pentru incluziunea grupurilor dezavantajate” finanțat prin programul Swiss-Romanian Cooperation, Formator național pentru educația adulților.

Profesor Liliana Alexandri, licenţiată în sociologie – psihologie a Universităţii Spiru Haret , masterand în managementul organizaţiei, cursuri de specialitate organizate de asociaţia Junior Achievement. Universitatea Bucuresti Facultatea de Psihologie specializarea Psihologie, Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Sociologie specializarea Sociologie, Psihoterapie şi hipnoza clinică, Programare Neuro Lingvistică, Formator educaţia adulţilor.

Profesor Alina Toth, licenţiată în psihosociologie în cadrul Universităţii din Petroşani, master ”Tehnici avansate de cercetare sociologică” în cadrul Universităţii Bucureşti, curs de consiliere desfăşurat la CCD Bucureşti, participantă la numeroase simpozioane, proiecte şi cursuri de formare în domeniul consilierii şcolare.

Profesor Paula Irimia, grad didactic definitiv, absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Sociologie, Psihologie şi Pedagogie, Specializarea Psihologie. Studii postuniversitare în domeniul psihologiei clinice, consilierii psihologice şi şcolare; curs perfecţionare “Actualităţi în psihodiagnostic”. Articole publicate în reviste şi site-uri din domeniul sănătăţii, educaţiei şi psihologiei copilului. Psihoterapeut de orientare cognitiv- comportamentală (evaluarea şi intervenţia în tulburări/ dificultăţi psihologice), psiholog clinician. Formator educaţia adulţilor.

Profesor Rodica Cristescu, absolventă a Universității București, Facultatea de Sociologie, Psihologie și Pedagogie, Specializarea Pedagogie. Curs postuniversitar ”Managementului educațional”. A participat la cursuri de consiliere școlară cu tematică diversificată în calitate de cursant și formator (comunicare și rezolvare de conflicte, prevenirea și combaterea comportamentelor de risc, anxietate socială, depresie, discriminarea de gen) și la conferințe / seminarii naționale și internaționale, precum și proiecte (Leonardo Da Vinci, Erasmus, Grundving, Comenius). A publicat articole în diverse reviste de specialitate. Formator național pentru educația adulților; mentor; designer intrucțional; metodist ISMB.

Profesor Irina-Andreea Ducu – absolventă a  Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializare Psihologie, Universitatea din București; absolventă a masterului ,,Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și a familiei”, Universitatea din București; consilier psihologic cu drept de liberă practică atestat de Colegiul Psihologilor din România; drept de liberă practică supervizată în domeniul Consilierii Experiențiale (individuală și de grup);  participare la cursuri de dezvoltare personală în grup experiențial; participare la conferințe naționale în domeniul psihologiei, participare la workshop-uri ,,On Therapy’’, ,,Dezvoltare inter- și intra- personală’’ etc.

#updates

Teen-Fest

Oct. 5Elevi La Festivalul Teen-Fest

Săptămâna Limbilor Europene

Sep. 27Sărbătoarea diversității în unitate

Rezultate în arte

Sep. 23Vorbim limba culorilor

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more