Termeni și condiții

INTRODUCERE

Bine ați venit pe site-ul https://www.scoalaeuropeana.ro/ („Website-ul”). Website-ul este proprietatea Asociaţiei “Școala Europeana București”

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Utilizând Website-ul, veți găsi informații cu privire la echipa Școlii Europeană București, activitățile desfășurate de Asociatia”Scoala Europeana Bucuresti” pe piața serviciilor eduaționale din România, precum și proiecte desfășurate la nivel de clasă, ciclu școlar sau școală, metode de predare la clasă, parteneriate realizate în vederea schimbului de bune practici, materiale recomandate de către echipa Scolii Europeana Bucuresti, fotografii de la evenimentele organizate de școală sau la care au participat membri ai echipei Școala Europeana București etc.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR

Asociatia “Scolii Europena Bucuresti” depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit de acest Website în toate etapele de producție. De asemenea, recomandăm ca utilizatorii să ruleze un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. Asociatia “Scoala Europeana Bucuresti” nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigaţi pe Website-ul www.scoalaeuropeana.ro

RECUNOAȘTEREA PROPRIETĂȚII

Website-ul oferă fiecăruia dintre utilizatorii săi posibilitatea de a accesa conținutul furnizat pentru uzul personal al utilizatorului.

Prin prezenta sunteți de acord că Asociatia “Scoala Europeana Bucuresti” este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului Website-ului, inclusiv asupra articolelor, textului, fotografiilor şi ilustrațiilor. De asemenea, sunteţi de acord că nu veți folosi astfel de materiale în nici un fel, cu excepția cazului în care aţi primit în prealabil, în mod expres, acordul scris al Asociatiai “Scoala Europeana Bucuresti”.

COMENTARII, ÎNTREBĂRI ȘI FEEDBACK

Dacă trimiteți o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generală de contact identificată pe Website-ul www.scoalaeuropeana.ro, vom folosi datele dumneavoastră personale obținute prin intermediul comunicării pentru a răspunde solicitării dumneavoastră.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Anumite date personale sunt colectate prin intermediul Website-ului. Detaliile privind prelucrarea de către Asociatia “Scoala Europeana Bucuresti” a unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate si Politica de cookies

RECRUTARE

Dacă aplicați pentru o poziție în cadrul Asociatiei “Scoala Europeana Bucuresti”, CV-ul sau alte informații pe care ni le furnizați vor fi utilizate exclusiv pentru examinarea solicitării dumneavoastră, conform prevederilor din Politica de confidențialitate.

CLAUZĂ DE NERĂSPUNDERE

Website-ul poate conține link-uri către site-uri și resurse care nu sunt proprietatea noastră. Asociatia “Scoala Europeana Bucuresti” nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în cadrul acestora și, prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile de mai sus.

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ŞI CONDIȚIILOR

Dacă Termenii si Condițiile se modifică în orice mod, vom plasa o versiune actualizată în această pagină. Actualizarea periodică a acestei pagini vă asigură că sunteți întotdeauna conștienți despre tipul informațiilor pe care le colectăm, despre modul în care le folosim și în ce circumstanțe, şi, dacă este cazul, dacă le transferăm sau nu către alte persoane.