Serata muzicală de Crăciun, “România la 100”

19 December 2018

Un spectacol dedicat Centenarului României, în încheierea campaniei de caritate. Ne-am bucurat să fim împreună, părinți, elevi și întreaga echipă SEB. Mulțumim tuturor pentru buna colaborare în desfășurarea campaniei caritabile organizate de școala noastră și în acest an, la finalul căreia s-a strâns suma de 106.486 lei.

Întrucât recunoștința celor pe care am reușit să îi ajutăm împreună ne-a emoționat, ne dorim să împărtășim bucuria pe care o primim înapoi de fiecare dată când dăruim:

“La mulți ani voua, români cu suflet mare, investitori în educația, învățământul din Europa! Mai exact, în educația lui Porfir. Banii primiți de la voi au venit, ca și anul trecut, ca de undeva, aduși de niște îngeri și am putut plăti taxa școlară pentru Porfir. Mama lui Porfir nu putea acoperi nici măcar o parte a taxei și se gândea că, în cazul acesta, va fi nevoită să-l retragă pe Porfir de la colegiul în care nu numai că s-a integrat foarte bine și și-a găsit colegi/prieteni români dar, după o lună de școală, a fost trecut într-o clasă superioară, respectiv în clasa a 2-a.” (mesajul primit de la bunica lui Porfir Triboi, băiețelul bolnav de leucemie, care se află în Franța la tratament)

“Nu am cuvinte să vă mulțumesc. Contează extraordinar de mult acest ajutor. E peste așteptările noastre. Vă mulțumim pentru încrederea acordată. Să ne auzim cu bine!”
(mesajul primit de la mama Andreei Zidaru, bolnavă de leucemie)

Maica Stareță Serafima, de la Asociația de Binefacere “Sfânta Iustina”, Mănăstirea Mărcuș, ne consideră îngerii ei păzitori. Ne transmite tuturor mulțumiri și ne urează sărbători binecuvântate.

Luciano Panaitescu, coordonatorul proiectului The Smile, (elev in clasa a XI-a la Liceul Spiru Haret) ne-a transmis mulțumirile sale în mod personal.
El a fost alături de noi la Serata de Crăciun, atât pentru a se bucura de spectacol, cât și pentru a ne transmite direct emoția și recunoștința pentru ajutorul pe care l-am acordat împreună cu dumneavoastră.
Sărbători cu bucurie!

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more