SEB Junior Football Cup

21 October 2019

În Școala Europeană București promovăm mișcarea în toate formele ei. Dar când vine împreună cu o competiție sportivă, pachetul e complet: lucru în echipă, fairplay, prieteni, distracție.

Toate acestea au fost sarea și piperul competiției la SEB Junior Football Cup pe care școala noastră a organizat-o vineri, 10.10.2019, la baza sportivă a Clubului Sportiv Școlar Nr.1 București. Domnul profesor Marius Bălășoiu, cel care a adus fotbalul în topul preferințelor, și domnii profesori de educație fizică Ciprian Popescu și Ciprian Dolete sunt cei care au transformat după-amiaza de vineri într-una în care energia a fost la cote maxime. Echipele de fotbaliști, mai mici sau mai mari, organizați pe vârste, au savurat fiecare meci, fie jucând pe teren, fie încurajându-i pe colegi până să le vină rândul să-și demonstreze abilitățile.

Ne-am bucurat pentru faptul că au răspuns invitației noastre mai multe cluburi de fotbal: Stelele Viitorului București, Clubul Sportiv Școlar Nr. 1, Clubul Sport Team, Clubul Lotus, Clubul PRO Team, Școala Pro Ingenio, Școala Olga Gudynn, Școala Aletheea.

Cu toții ne-am bucurat de jocul cu mingea, iar diplomele, medaliile și cupele primite de câștigători au confirmat faptul că munca și buna dispoziție puse împreună dau rezultate. Felicitări tuturor participanților!

 

#updates

Poftiți la dans!

Feb, 5Balul Bobocilor SEB 2020

Citi-Thor

Ian, 14Cititul te face Nemuritor!

Întâlniri cu autori

Ian, 22Autoarea Alis Popa la SEB

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more