Școala Europeană București, în top 5 licee din capitală

24 March 2019

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a dat publicităţii topul celor mai bune 10 licee din Bucureşti. Clasamentul a fost realizat pe baza rezultatelor obţinute de elevi la Bacalaureatul din 2018.

Liceul Teoretic Şcoala Europeană Bucureşti ocupă locul 5 în acest comunicat, clasându-se astfel în top 5 licee din capitală.

Concret, criteriile care au stat la baza realizării topului celor mai bune licee din Capitală sunt următoarele:

Criteriul 1 – Rata de promovare la BAC – adică numărul candidaţilor cu media la Bacalaureat mai mare sau egală cu 6 raportat la numărul de candidaţi prezenţi.

Criteriul 2 – Rata de succes a absolvirii. Asta înseamnă numărul candidaţilor cu media la Bacalaureat mai mare sau egală cu 6, raportat la numărul de candidaţi înscrişi în clasa a XII-a.

Criteriul 3 – Rata de absolvire – Numărul absolvenţilor clasei a XII-a raportat la numărul de candidaţi înscrişi în clasa a XII-a.

Criteriul 4 – Rata de prezenţă la Bacalaureat – Numărul absolvenţilor prezenţi la Bacalaureat raportat la numărul de candidaţi înscrişi.

Criteriul 5 – Rata mediilor între 9 şi 9,50 – Ponderea mediilor mai mari sau egale cu 9 şi mai mici decât 9,50 din numărul candidaţilor prezenţi

Criteriul 6 – Rata mediilor între 9,50 şi 10 – Ponderea mediilor mai mari sau egale cu 9,50 şi mai mici decât 10 din numărul candidaţilor prezenţi   Criteriul 7 – Rata mediilor de 10 – Ponderea mediilor de 10 din numărul candidaţilor înscrişi prezenţi

 

#updates

PROGRAM SECRETARIAT

Jul 02 • In perioada vacantei, programul secretariatului SEB este de Luni pana Vineri, de la 09:00 la 15:00

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more