Școala Europeană București în Top 10 al școlilor gimnaziale

23 October 2019

Rezultatele pe care elevii Școlii Europene București le obțin la examene sunt unele din lucrurile cu care ne mândrim, iar articolul publicat de Edupedu nu face decât să confirme calitatea actului educațional desfășurat în școala noastră. Este vorba de  Topul 10 al școlilor gimnaziale, realizat pe baza mai multor criterii care au plasat și școala noastră în acest top.

Rezultatele obținute la Evaluarea Națională sunt cele care atestă faptul că elevii de clasa a VIII-a au dezvoltat acele competențe care să-i ajute ulterior în ciclul liceal. Așa se explică și promovabilitatea în proporție de 100% la Bacalaureatul național, cu o medie de peste 9, cât și la Bacalaureatul internațional, cu rezultate peste media internațională de 30 de puncte. Este ceea ce a facilitat apoi accesul absolvenților la universități de renume: Oxford, University College London, Warwick, University of Bath, Cesaritz College – Elveția; Nottingham Trent University, University of Groningen – International Business, The Hague Hotel School, Loughborough University, Hotel Institute Montreux, Facultatea de Drept – Universitatea București, Facultatea de medicină “Carol Davila”, Facultatea de arhitectură “Ion Mincu” etc.

Felicitări elevilor pentru rezultate! Felicitări profesorilor care îi conduc pe elevi spre aceste rezultate!
https://www.edupedu.ro/top-10-cele-mai-bune-scoli-din-bucu…/

#updates

Cu Mihai Eminescu

Ian, 15Caracterul unei şcoli bune

Spiridușii SEB la CONIL

Dec. 18Fii Moș Crăciun pentru un copil special!

Fairy Tale Christmas

Dec. 15Serata de Crăciun

Fairy tale Christmas

Dec. 9Serata de Crăciun

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more