O pagină nouă în povestea SEB

5 September 2019

Ne e dor deja de vacanță, dar reîntâlnirea cu prieteni dragi are un gust aparte. E aproape ziua în care bicicleta rămâne rezemată, mingea își trage sufletul după o alergătură zdravănă de-o vară, codițele împletite ale unicornilor multicolori rămân ciufulite. Parcă n-ar strica încă o zi alături de micile bucurii ale vacanței. În schimb, creionul își pune la punct noua tunsoare, în ascuțitoarea cea nouă, stiloul se-așază liniștit în penar, așteptând nerăbdător să scrie un nou cuvânt în caietul care a primit o haină curată.
Inima începe să bată mai tare când mintea fuge către chipurile simpatice ale colegilor pe care știi că o să le revezi imediat ce treci de poartă. Doar câțiva pași și vei fi acolo. E la fel pentru toți, mici și mari.
Vă așteptăm cu drag luni, 9 septembrie, să deschidem împreună încă o pagină în povestea SEB! Clopoțelul va suna mai întâi în sediul din Băiculești 33, la ora 9.30 și, mai apoi, la 10.30 în Expoziției 24D.

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more