O pagină nouă în povestea SEB

5 September 2019

Ne e dor deja de vacanță, dar reîntâlnirea cu prieteni dragi are un gust aparte. E aproape ziua în care bicicleta rămâne rezemată, mingea își trage sufletul după o alergătură zdravănă de-o vară, codițele împletite ale unicornilor multicolori rămân ciufulite. Parcă n-ar strica încă o zi alături de micile bucurii ale vacanței. În schimb, creionul își pune la punct noua tunsoare, în ascuțitoarea cea nouă, stiloul se-așază liniștit în penar, așteptând nerăbdător să scrie un nou cuvânt în caietul care a primit o haină curată.
Inima începe să bată mai tare când mintea fuge către chipurile simpatice ale colegilor pe care știi că o să le revezi imediat ce treci de poartă. Doar câțiva pași și vei fi acolo. E la fel pentru toți, mici și mari.
Vă așteptăm cu drag luni, 9 septembrie, să deschidem împreună încă o pagină în povestea SEB! Clopoțelul va suna mai întâi în sediul din Băiculești 33, la ora 9.30 și, mai apoi, la 10.30 în Expoziției 24D.

#updates

Junior Basketball Cup

Nov. 6Invitație la mișcare

Fii bun!

Oct. 25Campania umanitară SEB

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more