Mi-a rămas dulapul mic

20 January 2020

Da, se poate și asta, mai ales dacă ești scriitor, dacă alegi să dai viață unor personaje, fie ele și din lumea necuvântătoarelor.

Ziua de astăzi a fost pentru elevii Școlii Europene București o zi a întâlnirii cu vorbele cu tâlc. A fost o zi de două ori magică pentru că, pe de o parte, începând de astăzi, pentru 3 zile, în școală avem stand de carte, mulțumită Editurii Arthur, pe de altă parte, autoarea Simona Sava a fost alături de noi pentru a ne povesti despre primul volum publicat, „Mi-a rămas dulapul mic”. Am aflat, direct din jurmalul personal, când și cum a apărut ideea cărții, am aflat cum lucru lipsite de importanță, la prima vedere, pot căpăta sens în funcție de felul în care ne raportăm la ele și, ceea ce a fost extraordinar, am aflat începutul poveștii auzind-o citită chiar de autoare.

Copiii au fost pentru câtva timp prințese și prinți în lumea fermecată a poveștilor, primind cu sufletul la gură invitația la concurs pe care Editura Arthur ni-l propune, tentându-ne cu un premiu grozav pentru câștigători, o tabără în cadrul căreia iubitorii de cărți, prin intermediul unor ateliere, pot face primii pași în lumea scrierii de carte, alături de scriitori, ilustratori, profesori cu care s-au întâlnit deja în paginile cărților.

A fost un context care i-a purtat și pe cei mari pe meleagurile primelor povești, cu miresme de vorbe cu tâlc, cu Feți-Frumoși, cu Ilene Cosânzene.

#updates

#stamacasa

mar, 24Școala online

La școală,

Mar, 17dar nu rămânem acolo

Atenție!

Mar, 17Informații de interes

Miresme

Feb, 26Semne de primăvară

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more