Limbajul culorilor

24 September 2019

E minunat să vezi că, în săptămâna în care Școala Europeană București sărbătorește limbile europene, ni se confirmă că elevii noștri stăpânesc și limba culorilor.

Ne-am bucurat foarte tare când, în cadrul Întâlnirii de luni, Marta Georgescu din clasa a III-a C și Ilinca Olteanu din clasa a V-a A au primit recunoașterea muncii lor. La concursul „Frumusețea satului românesc văzută prin ochii copiilor”, ele au primit diplomele pentru Premiul al III-lea, respectiv, Premiul al II-lea. Și în cadrul concursului „Tărâmul de vis” s-a evidențiat cu lucrarea sa Matei Barcaru din clasa a V-a B care a primit diploma pentru Premiul al III-lea.

O felicităm pentru rezultatele copiilor și pe doamna profesor Ioana Tudor. Îi mulțumim pentru felul în care reușește să aducă lumea culorilor mai aproape de copii și să faciliteze înțelegerea limbajului plastic, un limbaj universal care poate să ne aducă laolaltă într-o lume colorată de bunătate.

#updates

Junior Basketball Cup

Nov. 6Invitație la mișcare

Fii bun!

Oct. 25Campania umanitară SEB

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more