Elevii SEB la Teen-Fest

5 October 2019

Pentru cei ce urmăresc știrile din zona culturală e deja cunoscut faptul că a început Teen-Fest, un eveniment în cadrul căruia Școala Europeană București este partener, alături de instituții de cultură și de alte licee.

„Din 29 septembrie până pe 6 octombrie, se dă liber la adolescență! TEEN-FEST, singurul festival de teatru profesionist dedicat în exclusivitate adolescenților, vă propune, odată cu cea de-a V-a ediție, o temă (în) oglindă: Cine sunt EU?. O întrebare cheie a vârstei voastre, cu o infinitate de răspunsuri posibile. Sub semnul întrebării, dar cu certitudine, v-am pregătit spectacole care vorbesc despre voi și cu voi, adolescenții de azi.” (https://www.teatrul-excelsior.ro/dragi-adolescenti-incepe-excelsior-teen-fest/)

Alături de Dana Ștefan, profesor de limba română, elevii noștri au intrat în lumea teatrului, bucurându-se de piese care vin nu doar cu un bogat conținut literar, dublat de emoții, de stări, ci, de data aceasta, cu o invitație la autocunoaștere. Că este așa o demonstrează articolele pe care elevii le-au scris pe blogul evenimentului:

Unii au ales să se implice în acest eveniment ca voluntari: Diana Nistor, Andreea Popescu, Maia Matei, Eliza Chirițoiu și Agnes Legea, în timp ce Radu Stăncescu este membru al juriului, după ce, în anii precedenți, au fost Vlad Trandafir și Andrei Vizireanu.

Așteptăm și mai multe detalii despre magia Teen-Fest, detalii pe care, cu siguranță, le vom împărtăși cititorilor noștri.

#updates

Poftiți la dans!

Feb, 5Balul Bobocilor SEB 2020

Citi-Thor

Ian, 14Cititul te face Nemuritor!

Întâlniri cu autori

Ian, 22Autoarea Alis Popa la SEB

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more