Ce face diferit un profesor grozav?

19 February 2020

Profesorii din Școala Europeană București sunt mereu în căutarea celor mai eficiente modalități de organizare a activităților la clasă. Așa se explică faptul că prof. Laura Andrieș, prof. Bianca Stoica și prof. Irina Gîdea au participat la Conferința „Ce face diferit un profesor grozav?”, desfășurată la Liceul Româno-Finlandez.

Invitata specială, expertul finlandez Riitta Juusenaho, a împărtășit din experiența de 27 de ani de experiență ca profesor și director de școală. Manager Cercetare și Evaluare, Director de Proiecte, Director Educație și Cultură și, mai ales, profesor, Riitta Juusenaho a accentuat faptul că o mare diferență în sistemul de învățământ finlandez o face faptul că, spre deosebire de sistemul standardizat din cele mai multe țări, în Finlanda, educația însemnă flexibilitate și diversitate. Încrederea stă la baza relațiilor create atât în cadrul sistemului, între profesori, directori, evaluatori, cât și între familii și școală.

Cadrul economic, social, politic este cu totul diferit, însă recomandarea a fost ca fiecare să împrumute elementele cu care se identifică și să le găsească loc în propriul sistem.

Schimbarea începe cu fiecare dintre noi!

#updates

#stamacasa

mar, 24Școala online

La școală,

Mar, 17dar nu rămânem acolo

Atenție!

Mar, 17Informații de interes

Miresme

Feb, 26Semne de primăvară

toate noutatile
#cafeteria

Alegerea noastră zilnică pentru un meniu delicios și echilibrat.

consultă meniul
MagiCamp

The IB Diploma Programme

The International Baccalaureate's Diploma Programme (DP) is a two-year academically challenging programme designed to meet the educational requirements of students between the ages of 16 and 18.

find more