Aria curriculară arte
Profesor Educație muzicală și Pian: Carina Lovin (responsabil arie curriculară), licențiată a Universității Naționale de Muzică București, specializarea Dirijat Cor Academic (șefă de promoție), Master în Artă muzicală – pian, profesor, gradul definitiv. A urmat masterul de dirijat coral susținut prof. dr. Sharon A. Hansen de la Universitatea Wisconsin-Milwaukee SUA, la Centrul European de Cultură din Sinaia (casa memorială George Enescu). A participat în calitate de pianistă la turneele Corului de Copii Radio în Franţa (Festivalul Internaţional Orchestrades Universelles – Brive la Gaillarde) şi Italia (Festivalul de muzică polifonică Voci d’Europa/ Festivalul de muzică corală polifonică CONCORDIA VOCIS – Cagliari 2004). A urmat cursurile de vară în cadrul «Atelierului de Muzică Germană» condus de Stephen şi Eckart Schlandt, Festivalul Coral Braşov, organizat de Asociaţia Internaţională „À coeur joie“ / concert de muzică germană susţinut la Biserica Neagră. A fondat formaţia corală Encanto cu care a susţinut (în calitate de dirijor) numeroase concerte precum și corul de tineri Ave Maria al cărui dirijor este din 1999. Obține Diploma de Onoare pentru performanţă artistică deosebită în Stagiunea de Concerte GAUDEAMUS 2004, organizată de către Uniunea Criticilor Muzicali „Mihail Jora“. Se remarcă printr-o bogată activitate concerstistică și educativă, fiind totodată organizatoare de evenimente cu profil artistic.
Profesor de pian: Ştefan Lovin, licenţiat al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, Facultatea de Compoziţie Muzicologie şi Pedagogie Muzicală, secţia pedagogie muzicală, master în interpretare muzicală, secţia pian. Pianist de jazz, interpret de muzică clasică și compozitor, Ștefan Lovin s-a făcut remarcat ca muzician începând cu Festivalul de jazz de la Sibiu, 2005. Au urmat Festivalul de jazz de la București din același an, EUROPAfest edițiile 2006 (în cadrul galei de la Ateneul Român) și 2016 (Teatrelli – în duet cu Stefano Latteri – Italia), Festivalul de muzică contemporană ediția 2008, proiectul solistic Reimagining Bach și multe altele. Este angrenat în multe recitaluri solo, activând în duete pian – percuție și proiecte de jazz modern cu dans contemporan. În calitate de profesor de pian, a obținut numeroase premii și distincții cu elevii săi, la concursuri de profil.
Profesor educaţie muzicală şi cor: Silvia Maxim, licenţiată a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, secţia pedagogie muzicală, absolventă a Masterului “Educaţie muzicală contemporană” din cadrul aceleiaşi facultăţi, membră a Corului Naţional de Cameră Madrigal.
Profesor de teatru: Cristian Negoescu, licenţiat în Arte Vizuale şi Cinematografice, Universitatea Media Pro Bucuresti, Sectia Regie; licenţiat în Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice, Universitatea „Politehnica” Bucuresti, sectia Inginerie Economică; regizor de Teatru şi Film premiat şi participant la festivaluri naţionale şi internaţionale (New York, Cannes, Sarajevo, Brasov, Bucuresti etc.)
Profesor Teatru Improvizație: Radu Moldovan, absolvent al U.N.A.T.C. “I. L. Caragiale”, specializarea Păpuşi-Marionete, master în Tehnologii digitale în spectacolul de animaţie, curs de educaţie non-formală.
Profesor de desen/pictură: Magda Morozan, licenţiată a Universităţii de Arte Bucureşti, Facultatea de arte decorative si design, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din Romania; expoziţii în ţară şi străinătate.
Profesor de desen/pictură: Cristina Grigoroiu, licenţiată a Universităţii de Arte Bucureşti, Facultatea de arte decorative şi design, master în Design textil.
Profesor de desen/pictură: Ioana Tudor – licențiată în scenografie- Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale- București, master- Tehnologii Digitale în Arta Spectacolului de Animație- U.N.A.T.C. București. A realizat scenografia spectacolelor “Alice în Țara Minunilor” și “Frumoasa din pădurea adormită” jucate pe scena teatrului Anton Pann (Rm. Vâlcea) și “Motanul încălțat” (Teatrul Gulliver- Galați).