Dragi părinți,

Bine ați venit la Școala Europeană București!

Ne bucurăm că sunteți interesați de școala noastră, în demersul de a alege o soluție educativă optimă pentru copilul dumneavoastră. Școala Europeană București (SEB) este o școală particulară ce vă așteaptă cu o ofertă educațională de excepție, diversificată și îmbogățită pe parcursul a 16 ani de existență.

Într-un peisaj educațional deseori confuz și asaltat de probleme dintre cele mai diverse, școala noastră a fost creată din dorința de a promova un demers educațional de calitate care să asigure atingerea standardelor de învățare și promovarea valorilor europene într-un climat de siguranța fizică și psihică.

La noi la școală, copilul dumneavoastră are toate condițiile să învețe temeinic și să-și dezvolte abilități și atitudini ce îi vor permite să funcționeze cu succes, ca adult, într-o societate democratică. O gamă largă de activități extrașcolare și extracurriculare vor valorifica și dezvolta talentele și interesele specifice copilului dumneavoastră și vor contribui esențial la formarea lui ca personalitate echilibrată și armonioasă, capabilă să trăiască într-o lume modernă și polivalentă.

Vă așteptăm să începem împreună o colaborare pe termen lung în beneficiul copilului dumneavoastră.

Cu stima,

Prof.Ileana Bivolaru

Preşedintă Asociaţiei Şcoala Europeană Bucureşti

 

Scoala Europeana Bucuresti
Strada Baiculesti nr.33, Sector 1
Bucuresti, Romania 013195
Telefon: 0725.224.229