Scoala
Europeana
Bucuresti

  MENU

Postat la:

Ziua de vineri 8 iunie 2018, a reprezentat un moment deosebit pentru elevii din clasa a VIII- a, ultimul clopoțel. Serbarea de absolvire a început cu discursurile pline de emoție ale profesorilor diriginți și al doamnei Ileana Bivolaru. A urmat un moment artistic, special pregătit de elevi, la care aceștia, inspirați de trupa Sistem, au dansat și au bătut în butoaie pe melodia Best day of my life. 

Evenimentul a culminat cu aruncarea tocii. 

Postat la:

Sunteți gata să scriem împreună povestea The Color Run Hero Tour București powered by Kaufland?

Ea începe cu “A fost odată ca niciodată”, în 21 aprilie, pe Bulevardul Unirii, din București. Voi o continuați prin înscrierea la eveniment. Sperăm să ne vedem acolo în număr cât mai mare! Fă-ți echipă și vino alături de noi!

Postat la:

 Începând cu 20 ianuarie, elevii ai Școlii Europene București vor participa la activitățile Centrului de Excelență în Matematică pe Municipiul București. Centrul pregătește cei mai buni elevi la matematică din capitală de la clasa a IV-a până la a VIII-a. Mult succes în următoarele 15 săptămâni de pregătire și la viitoarele concursuri!

Postat la:

 

COMUNICAT DE PRESĂ

25 septembrie 2017 

Conferința Modelul Națiunilor Unite din București va fi organizată în perioada 29 septembrie - 2 octombrie 2017 de către elevii Școalii Europeane București.

Ceremonia de deschidere va avea loc la Palatului Parlamentului, sala Nicolae Iorga, în data de 29 septembrie ora 10:00, în prezența mai multor personalități ale vieții publice din România: ASR Principesa Maria,  Mircea Coșea, Mircea Geoana și Vlad Drăguș.

Deschiderea oficială va fi urmată de 3 zile de dezbateri care vor avea loc la Școala Europeană București. La aceste dezbateri vor participa 150 de tineri din România și străinătate.

Modelul Națiunilor Unite este o conferința care simulează activitatea organismelor din cadrul Organizației Națiunilor Unite. Scopul fiecărui Model al Națiunilor Unite este de a elabora rezoluții la problemele politice și sociale internationale.

 

Ceremonia de închidere va avea loc pe 2 octombrie la Biblioteca Central Universitară “Carol I” la 10:30.

Mai multe detalii despre conferința organizată de către elevii Școlii Europene București găsiți pe www.sebmun.com.    • ABSOLVIRE Iun 11  Ziua de vineri 8 iunie 2018, a reprezentat un moment deosebit pentru elevii din clasa a VIII-a, ultimul clopoțel.
    • EVENIMENT Mai 21  Vă provocăm să țineți ritmul cu noi la Seara Toboșarilor, pe 23 mai, la ora 18:30!

SEB pe facebook