Scoala
Europeana
Bucuresti

  MENU

Postat la:

Sunteți gata să scriem împreună povestea The Color Run Hero Tour București powered by Kaufland?

Ea începe cu “A fost odată ca niciodată”, în 21 aprilie, pe Bulevardul Unirii, din București. Voi o continuați prin înscrierea la eveniment. Sperăm să ne vedem acolo în număr cât mai mare! Fă-ți echipă și vino alături de noi!

Postat la:

Expoziția, care reprezintă o parte a exemenului la arte vizuale al elevilor noștri, Ioana Badea​ și Vlad Trandafir, a ilustrat căutarea de sine.

Folosind tehnici variate, Ioana Badea a pornit din copilărie și până azi și a reușit să transpună în 7 lucrări prieteniile, dezamăgirile, iubirile și alte stări specifice fiecărie etape.

Lucrările lui Vlad Trandafir ilustrează o regăsire, prin prisma sufletului uman care e reprezentat de ochi, folosind tehnici variate, inclusiv un video .

FELICITĂRI!

Postat la:

 

 

Începând cu 20 ianuarie, elevii noștri Vlad Vasilache, Ioana Popescu și Silviu Ciupercă vor participa la activitățile Centrului de Excelență în Matematică pe Municipiul București. Centrul pregătește cei mai buni elevi la matematică din capitală de la clasa a IV-a până la a VIII-a. Mult succes în următoarele 15 săptămâni de pregătire și la viitoarele concursuri!

Postat la:

Postat la:

Campania "Dăruind vei dobândi" a ajuns la final. Astăzi am mers în vizită la Școala Gimnazială Specială pentru Surzi nr. 1. Emoțiile au fost vizibile de ambele părți. Când am ajuns cei mici erau în mijlocul repetițiilor pentru serbarea de Crăciun din care ne-au arătat momente. Elevii SEB au realizat ce greu este să dansezi pe o coregrafie când ai deficiențe de auz. Tot de la ei am învățat cum să spunem "școală" "liceu" "ce faci?" în limbajul fascinant al semnelor. Am dăruit din suflet cadouri și am dobândit o experiență de neuitat.

SEB pe facebook