În cadrul întâlnirii de luni, 29 aprilie, doamna profesor de germană, Dapfni Mihăilescu, a pregătit tema Ostern in Deutschland und Frankreich - Obiceiuri de Paşti în Germania şi Franţa. Aşa am aflat că nemţii împodobesc un pom şi de Paşti, dar cu ouă, nu cu globuri, iar în Franţa, oamenii cred în puterea vindecătoare a apei de ploaie, din duminica Învierii.

În a doua parte a întâlnirii, au fost premiaţi elevii cu rezultate desosebite la Concursul Cangurul Lingvist - Limba B. Elevii au primit diplome şi premii, constând în cărţi şi jocuri, în limbile străine respective. Îi felicităm pe : Smaranda Timofti – cls. a VI-a A (fr.), Matei Weselowski – cls. a VII-a a A (fr.), Luca Vlăsceanu – cls. a V-a A (germ.), Maria Bogaciu – cls. a VI-a B ( germ.), Andreea Popescu – cls. a V-a B (sp.), Mihai Popescu – cls. a VI-a A (sp.), Andrei Vizireanu – cls. a VI-a B (sp.), Maria-Cristina Gîrjău – cls. a VIII-a B (sp.).

Lingvistilor, li s-au alăturat colegii care au avut rezultate frumoase la concursul de atletism, domnul profesor de sport, Ciprian Dolete, oferindu-le diplome. Ne-am bucurat cu toţii că Iepuraşul de Paşti a venit cu premii şi ne-am urat : Frohe Ostern, Joyeuses Pâques şi Paşte Fericit !

Prof. Ada Bogliş, Dapfni Mihăilescu & Loredana Pană