Incepand din toamna 2011 se pot inscrie la cursurile Urban Kids si copii care NU sunt elevi ai Scolii Europeane. Pentru detalii si inscriere: tel. 0720 027 698 sau pe mail la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Urban Kids Junior/Regular/Avansat

Se studiaza elemente de pop rock, dance, hip hop, funk cu acompaniament de pian, ulterior se canta pe negativ; pe parcursul cursului cantecele vor fi completate de miscarea scenica aferenta (dans). Melodiile si miscarile scenice au un grad de dificultate de la mediu la avansat (in limba romana si engleza).

Copiii participa la inregistrari in studio, la spectacole scolare si unele spectacole din afara scolii.

Grupele Urban Kids Junior si Regular studiaza o ora pe saptamana, grupa Urban Kids avansat studiaza doua ore pe saptamana.

Echipa este formata din 3 profesori: Liliana Stefan-producator muzical/ coordonator program Ioana Damian-Profesor pian/ canto (licenta Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti) Mihai Dima-profesor dans

Copiii inregistreaza in studio profesional repertoriul studiat, iar la sfarsitul cursului anual primesc un CD cu toate cantecele. In functie de nivelul de dificultate al cursului, copiii sunt invitati sa participe la emisiuni radio si TV.

Piticu-Street Dance

Curs de street dance cu Piticu (trupa Simplu). De la cei mai mici la cei mai mari, copiii pot afla tainele dansului alaturi de un professor spectaculos si cu experienta.